МОТО ДЕЛОВИ

Macedonian Albanian English German Turkish

text2.png

МОТОЛОГИСТИКА

Контакт

Адреса: ул.Благој Ѓорев 152
населба Тунeл
Велес
1400
Македонија
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
Факс: +38943522757
Број на мобилен телефон: VIBER text only +38978216258
 
Вашата корпичка со нарачки е празна