Изборот на производи е едноставен. Од левата страна има категории на производи, одбери категорија и кликни. Ќе се појават производи, разгледуваш. Кликни на "Види Детално" ќе видиш повеќе информации и поголема слика. На некои производи има можност да се одбере боја, големина и страна.

Ако сакате да го купите производот кликни "Додади во кошница" и производот се префрла на десниот крај од екранот (црна боја). Изборот може да го повторите и за други делови.

Кога завршувате со изборот, треба да ги порачате деловите. Кликни на "Порачај" во долниот десен агол на екранот. (Внимавајте корпата може да биде и скриена, кликни на црната коцка во средината од десната страна на екранот) Потоа ги следиш постапките што се наведуваат, последно кликни на "Потврди ја порачката". Кога е порачката испратена корпата треба да биде празна .

Почекајте, ние ќе ви се јавиме по телефон за детално да се договориме.

- Начин на плаќање

- Начин на достава

Може да го видите видеото: Како да купам КЛИК ОВДЕ

 
Вашата корпичка со нарачки е празна