Плаќање може да се изврши на следниот начин:

1. начин:  Плаќање при превземање на пратката. Се плаќа на рака во готово на доставувачот.

cash

2. начин: Плаќање преку Банкова сметка. Се плаќа од шалтер во банка или преку интернет на E-BANKING систем на банките.

Пример од уплатница:

uplatnica.png

 
Вашата корпичка со нарачки е празна