5% попуст на сите производи. Попустот важи само за порачки направени преку оваа веб страна, сам се вкалкулира при завршувањето на порачката пред да биде испратена.

Плаќање при превземање, на рака - без банки и картички.

Попустот од 5% важи и за оние производи што веќе се намалени.  

Попустот НЕ ВАЖИ за порачки по телефон, VIBER, Facebook, Skype...


Целта на попустот е да ги мотивираме купувачите сами да си одберат и порачаат производи, без јавување на телефон и доаѓање во Велес. 

 
Вашата корпичка со нарачки е празна