Доставата чини 110-150ден. плаќа купувачот.

 

За порачки поголеми од 1500ден направени преку оваа ВЕБ страна, доставата е бесплатна.


за порачки по Телефон, Skype, Facebook, Viber нема попуст и доставата се наплатува.

 
Вашата корпичка со нарачки е празна