Попустот сам се вкалкулира при завршувањето на порачката пред да биде испратена! .

<=== Овде, одберете го вашиот модел на мотор-скутер и ќе ви се прикажат ГУМИ и делови што ги нудиме само за тој модел.
tires.pngГуми


Вашата корпичка со нарачки е празна