Попустот сам се вкалкулира при завршувањето на порачката пред да биде испратена! .

МОТОЛОГИСТИКА ДООЕЛ е увозник и дистрибутер за MALOSSI производи во Р.Македонија.

Покрај специјалните делови неопходни за тунинг, Malossi произведува и резервни делови потребни за редовно и квалитетно одржување на скутери, мотори и ATV. Се поголем е бројот на сопственици на скутери и мотори кои основните потрошни делови ги заменуваат со Malossi делови за да ги подобрат перформансите на својот скутер, мотор.

Како резултат на заедничка стратегија на MALOSSI S.p.A и МОТОЛОГИСТИКА направивме најповолни цени на деловите, така да сите наши купувачи за секојдневно одржување и сервисирање на својот љубимец ќе може да купат КВАЛИТЕТНО, А ЕФТИНО.MALOSSI делови


Вашата корпичка со нарачки е празна