ВАЖНО! Продавницата е затворена, посета само со најава.
Целосно е насочен фокусот на продажба преку интернет.

Телефоните се исклучени.

 
Нашето работно време:
Понеделник – Петок: 9 - 18h (пауза 14-15h)
Сабота и Недела не работиме

Купувачка кошничка


 • Купувачката кошничка функционира на следниот начин:
  1. Не е потребно да сте зачленети можете веднаш да почнете со купување.

  2. Можете да почнете со купување на производите: тоа што го одбирате производ кликнувате "Види детално" тогаш можете да видите повеќе слики и информации за производот. Доколку одговара, кликнувате "Порачај" и автоматски се додава во купувачка кочница. Внимавајте купувачката кошница се наоѓа од дената страна на средина на екранот.
  3. Откако сте завршиле со купувањето одете на (Checkout)
  4. Од вас ке бидат побарани информации ваше Име, Презиме, Адреса, Град, Поштенски код, тел. број, меил
  5. Полињата со (*) се задолжителни
  6. Ќе добиете меил дека сте ја пратиле порачката потоа ќе бидете контактирани од страна на тимот на MotoParts за потврда на нарачката и ве информираат за деталите околу испораката.
  7. Доколку порачката биде процесирана до 16ч ќе ви биде испратена истиот ден, доколку порачката е направена после 16ч ќе биде испратена за наредниот ден.
  8. motoparts.com.mk ги сноси трошоците за осигурување на производите.
  9. motoparts.com.mk настојува што поточно да ги прикаже карактеристиките и сликите на производите што се презентирани на нашата web страна. Информациите се поставени со најдобра намера за што подобра презентација на производите, но не се исклучува можноста за грешки и заради тоа не можеме да гарантираме апсолутна точност на податоците.
  10. КУПУВАЧОТ може да го врати производот во рок од 5 работни дена од денот на прием на производот. Во тој случај средствата кои ги платил ќе му бидат вратени намалени за трошоците за првичната испорака.
  Вратениот производ и пакувањето мора да бидат 100% во оригинална неоштетена состојба. Трошокот за испорака на вратениот производ назад до Трговецот е на сметка на Купувачот.
 • Наплатата се врши во при превземање на порачката.

 • Трошоци за достава 100-150денари во зависност од тежината и вредноста на производот.
  За порачки направени преку систем и поголеми од 1500 денари трошоците за достава се на наша сметка.
 • ИСПОРАКАТА СЕ ВРШИ НИЗ ЦЕЛА ТЕРИТОРИЈАТА НА Р. МАКЕДОНИЈА !


dsc02128.jpg

 
Вашата корпичка со нарачки е празна