Акумулатори

<=== Овде, одберете го вашиот модел на мотор-скутер и ќе ви се прикажат АКУМУЛАТОР и делови што ги нудиме само за тој модел.

BATTERY.png

*

Прикажаните Акумулатори НЕ СЕ АКТИВИРАНИ и процесот на траење започнува од моментот на активирањето (купувањето).

Фабрички активираните акумулатори што се нудат во другите продавници, рокот на траење не се знае кога е започнат. Всушност би купиле половен акумулатор.