Како да купам?

Изборот на производи е едноставен. Од левата страна има категории на производи, одбери категорија и кликни. Ќе се појават производи, разгледуваш. Кликни на "Повеќе" ќе видиш повеќе информации и поголема слика. На некои производи има можност да се одбере боја, големина и страна.

Ако сакате да го купите производот кликни "Во кошница" и производот се префрла на Кошница.
Изборот може да го повторите и за други делови.

Кога завршувате со изборот, треба да ги порачате деловите. Кликни на "КОШНИЦА" во горниот десен агол на екранот. Кога е отворена кошницата трба да се напишат податоците за доства и се испраќа нарачката.

Почекајте, ние ќе ви се јавиме по телефон за детално да се договориме.

- Начин на плаќање
- Начин на достава

Може да го видите видеото: Како да купам КЛИК ОВДЕ