Треба ли да платам за достава?

Доставата чини 110-150ден. плаќа купувачот

За порачки поголеми од 2000ден направени преку оваа ВЕБ страна, доставата е бесплатна.

за порачки по Телефон, Skype, Facebook, Viber доставата се наплатува.