Ако не ми пасира делот?

100% точно - ние не правиме грешки, пред да ви пратиме производ: нашиот стручен тим ќе ви побара точни информации за моделот на вашиот мотор или скутер - година на производство. Ќе ве прашаме за димензија - форма - боја итн. Ако е потребно ќе испратиме слика по VIBER 078216258 или e-mail. Значи се ќе биде договорено и објаснето пред да се прати.

Имаме искуство од 20 години со продажба на делови за мотори.

Сепак доколку има недоразбирање - може да се врати производот.

- Начин на враќање