MALOSSI делови

МОТОЛОГИСТИКА ДООЕЛ е увозник и дистрибутер за MALOSSI производи во Р.Македонија.

Покрај специјалните делови неопходни за тунинг, Malossi произведува и резервни делови потребни за редовно и квалитетно одржување на скутери, мотори и ATV. Се поголем е бројот на сопственици на скутери и мотори кои основните потрошни делови ги заменуваат со Malossi делови за да ги подобрат перформансите на својот скутер, мотор.

Како резултат на заедничка стратегија на MALOSSI S.p.A и МОТОЛОГИСТИКА направивме најповолни цени на деловите, така да сите наши купувачи за секојдневно одржување и сервисирање на својот љубимец ќе може да купат КВАЛИТЕТНО, А ЕФТИНО.

Цилиндер - КИТ

Клипови

Варијатор

Ролни

Каиш Special Belt

Каиш Kevlar Belt

Ламели

Филтер воздух

Додатоци

Maxi Scooter

Кочници

Електрика

Масла

Каишница

Амортизер

Федери

Запчаници

Облека

Филтер масло

Радилица

Лагери

Грло - лептири

Ауспух

Налепници

Карбуратор