prva baner

 

        12.png prox 20baner hot 20rod  

           iq_tech.png

       all_balls.png    eni

           tomos

         mitas.png  

           

        dayco rms  tkrj.png

        str_helmets.png repsol.png giannelli.png brenta.png
 
        ARIETE.png  parts.png artrax.png

 
  • Дали знаете дека оваа веб страна дневно ја посетуваат стотина посетители и голем број од нив сами си порачуваат делови и при тоа добиваат 5% попуст + бесплатна достава за порачки над 1500ден?
  • Дуќанот повеќе не работи, нарачајте од тука и праќаме по КАРГО !
  • Затоа што: сите информации, цени се реални и точни. Секојдневно се ажурираат податоците од искусен тим за продажба на мотоделови.
  • Бескрајно ќе ви бидеме благодарни ако и Вие станете дел од среќните и задоволни корисници.
  • Плаќање при превземање на пратката, без банки и картички.
  • По направената порачка Ние ќе ви се јавиме на телефон за да ја потврдиме и договориме порачката.
  • Достава до врата за 1 до 2 дена низ цела Македонија.
 
 
Вашата корпичка со нарачки е празна