Што нудиме

MOTOPARTS обезбедува високо квалитетни резервни делови за моторцикли и скутери за потребите на македонскиот пазар.

Како постојан добавувач на резервни делови и опрема за моторцикли и скутери располагаме со повеќе од 20.000 артикли.

Постојано истражувајќи ги модерните трендови и потребите на пазарот, секојдневно го збогатуваме широкиот спектар на производи задоволувајќи го нашето менаџерско мото: најдобра цена- најдобар квалитет.

Со продажба на делови за мотори сериозно работиме од 1995 година.

Брендови кои ги застапуваме:

  • MOTOPJESE ofron cilësi të lartë pjesë këmbimi për motoçikletave dhe Scooters për tregun e Maqedonisë.
  • Si një furnizues të qëndrueshëm të pjesëve rezervë dhe pajisje për motoçikleta dhe Scooters me më shumë se 20.000 artikuj.
  • Vazhdimisht duke eksploruar trendet aktuale dhe nevojat e tregut, çdo ditë pasurojnë gamë të gjerë të produkteve të kënaqshme menaxheriale moton tonë: më të mirë të çmimeve më të mirë-cilësi.
  • Me shitjen e pjesëve për motorët punë serioze që nga viti 1995.